FN Blog / SEO / Bemutatkozás
Nyomtatás Betűméret
Bemutatkozás 2008-02-01 18:20:38
Kurz und gut: így találkoztam a SEO-val, ez lett belőle. Amikor az Állás és Karrier című nagy reményekkel kecsegtető, utóbb mégis becsődölt hetilapot - amelynek egykoron szerkesztője is voltam - próbáltam a weben föltámasztani (a mellékelt ábrán látható eredménnyel), találkoztam először a célzott látogatottságnövelés problémájával.

Viszonylag hamar ráébredtem, a megoldás kulcsa a SEO, a keresőoptimalizálás, aminek tanulmányozásába és művelésébe szenvedélyesen bele is vettem magam anno. Persze a keresőoptimalizáló karrierje is csak olyan, mint a sikeres íróké, meg egyes rossz életű nőké: eleinte szenvedélyből csinálja, azután már csak pénzért.

Így végül főállásban kezdtem el dolgozni egy keresőoptimalizáló cégnél, mígnem lehetőségem nyílt újra újságíróként dolgozni, az Üzlet&Siker és FigyelőNet által közösen üzemeltetett vállalkozás rovat szerkesztőjeként.

A keresőoptimalizálással nem hagytam föl: egyéni vállalkozóként vállalok ilyen munkákat, persze csak korlátozott számban.

Cimkék: bemutatkozás

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!

Blogleírás

A bevételeit növelné, vagy csak annyit szeretne, hogy a honlapjának üzenete eljusson azokhoz, akinek szánja? Meghatározott célok szerint fokozná honlapja látogatottságát? Ha bármire igen volt a válasz, jó helyen jár.

Hirdetés

SEO

Keresés

Blogértesítő - SEO

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről